July Wrap-Up and August TBR

Най -накрая дойде и любимият ми месец Август.Не знам защо ,но обожавам това време от годината , тъй като е доста отпускарско , морско , планинско , релаксирашо...и още куп други приятни неща.А по отношение на изминалия месец Юли съм доста доволна от прочетеното - а именно цели 9 книги като всички те бяха страхотни.Време е да кажа по няколко думи за тях и да споделя впечатленията си :)


1.Тъмна дарба - А.Бракен  - без колебание дадох на тази книга 5 от 5 звезди , тъй като историята ме погълна изключително много - харесах героите , сюжетът , стилът на писане .... с една дума всичко .Ревюто на книгата ще намерите ТУК :)

2.След теб - Дж.Мойс - Когато прочетох "Аз преди теб"  мислех за книгата дълго време след това и определено я изживях.Затова очаквах същото да се случи и със "След теб " , но за съжаление тази книга беше просто приятна и интересна без да е така вълнуваща като предишната.Не казвам ,че не ми хареса просто с първата си книга авторката вдигна високо летвата и сега просто не успя да я надскочи. ТУК може да прочетете цялото ревю на книгата.


3.Опал - Дж. Л. Арментраут - харесах поредицата Лукс още с първата книга ,но след втората реших да си дам малко почивка , а след това все забравях за поредицата и мина доста  време преди да премина на третата книга , а именно Опал , а след като я прочетох вече не можах да спра.Ако все още не сте прочели поредицата - ами направете го ,защото си заслужава.ТУК може да прочетете цялото ревю за книгата.

4.Основа -Дж.Л.Арментраут - както вече споменах нямаше как да спра прочита на книгите преди да завърша поредицата , а особено в тази книга се случиха толкова разтърсващи неща , че просто не знаех как ще завърши всичко. Прочетете цялото ревю ТУК :)

5.Отпор - Дж.Л. Арментраут - това е книгата слагаща край на поредицата Лукс и няма как да не я обичам  страшно много . Каквото и да кажа ще бъде малко , така че просто прочетете книгите .Цялото ревю ще намерите ТУК :)

6.Правилата на привличането - С.Елкелес - миналият месец прочетох Перфектна химия от същата авторка и бях много впечатлена от книгата ,затова сега дадох шанс и на таза и макар да ми хареса една идея по-малко от предишната все пак беше истинско удоволствие да я прочета. ТУК ще намерите цялото ревю на книгата.


7. Индия плейс - Саманта Йънг Преди съм споменавала ,че много харесвам поредицата и стилът на авторката и  тази книга също не ме разочарова.Историята на Хана и Марко беше страхотна.Цялото ревю може да прочетете ТУК

8.Скотланд Стрийт - Саманта Йънг - В тази книга се запознах с историята на Коул и Шанън  и останах очарована от тях. Просто ,който не е чел поредицата нека да ѝ даде един шанс , защото си заслужава.ТУК може да прочетете ремюто.

9. Прикачен - Р.Роуъл - Това  е единствената книга , по отношение на която останах с малко смесени чувства и не можах да определя дали ми харесва или не.Затова в мнението си за книгата съм изложила и положителните и отрицателните страни на книгата според мен.ТУК може да прочетете цялото ревю.:)


А сега е време за Августовските ми планове ,макар че точно сега дори не знам какво ми се чете.Започнала съм две книги.Първата е Без хоуп на Колийн Хувър ,тъй като си я купех в събота със специалното списание на Егмонт , на за съжаление не знаех ,че се предлагат и други книги освен тази.Втората ,която съм започнала е Принц с часовников механизъм  на К.Клеър - преди доста време четох първата книга от поредицата ,но не знам защо не продължих  и сега съм решила да прочета и третата книга..От там на сетне нямам никакви читателски планове, на съм сигурна ,че стига да имам време ще си намеря един куп книги за четене :)














2 коментара:

  1. Страхотни книги си прочела. Единствено мога да те насърча да прочетеш "Без Хоуп". Обожавам тази книга, нищо че е малко тежичка. Силните връзки, които авторката осъществява между героите и леко поетичният и стил на писане, ме очароват всеки път. Та, надявам се да ти хареса. :3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за хубавите думи :) Колкото до "Без Хоуп " за сега определено ми харесва и мисля ,че като цяло книгата ще ми допадне :)

      Изтриване