Ревю : Целувка в Ню Йорк -Катрин Райдър

Издателство: Егмонт 
Година на издаване : 2016г.
Брой страници : 248
Цена: 12,90лв.
Резюме:
Бъдни вечер е. А Шарлoт е сама. Отново. При това на затвореното летище в Ню Йорк часове преди Коледа. Какво може да е по-гадно от това? Антъни е зарязан от приятелката си заради друго момче, на изхода за посрещачи с букет червени рози в ръка. Случайността (и една книга) ги събира и вечната оптимистка Шарлoт въвлича Антъни в едно безгрижно приключение по снежните улици на града, което е на път да им докаже, че по Коледа наистина се случват чудеса.


Няма как вече да не Ви е обхванало коледното настроение  и с оглед наближаващите празници ми се четеше точно такъв тип сладка , романтична и коледна любовна история. Сюжетът определено не е нещо не виждано и не чувано , а историята е до известна степен предвидима , но пък е толкова коледна ,че нямаше как да не ми хареса.

На бъдни вечер две разбити сърца се срещат на летището и в крайна сметка в рамките на няколко часа успяват да бъдат излекувани благодарение на една книга или благодарение на коледно чудо. Антъни и Шарлон са прясно зарязани и все още им е трудно да  повярват,че не са били обичани и са отдали сърцата си на грешните хора. Шарлот отчаяно иска да се прибере при семейството си и да тъгува по изгубената си любов ,но в крайна сметка това се оказва невъзможно и тя е заклещена на летището ,а алтернативата ѝ е да прекара бъдни вечер сама в безлична хотелска стая. Антъни пък хич не иска да се прибира при семейството си ,тъй като си е мислел ,че ще 
прекара вечерта с вече бившата си приятелка. И така тези двама младежи се оказват заедно в доста приключения в навечерието на Коледа. И сами се досещате ,че нямам как да не припламне искра  и между тях да се зароди някаква връзка . Естествено като в повечето подобни книги , на главните герои им е  трудно да осъзнаят появилите се в тях чувства и не спират да се терзаят дали  и другия изпитва същото , но в крайна сметка любовта винаги побеждава.
Признавам си ,че макар да ми беше ясно как ще завърши историята , то нито за миг не ми беше скучно с двамата главни герои. Те почти обиколиха цял Ню Йорк , попаднаха в най- различни шантави ситуации , запознаха се с приятни и не толкова приятни хора , сдобиха се дори с куче и успяха да се влюбят един в друг и това само в рамките на няколко часа - такава история просто няма как да Ви се стори скучна. 
В крайна сметка препоръчвам книгата на всеки от Вас ,който вече  е в коледно настроение , настроил се е на романтична вълна и му се чете нещо сладко и празнично. Споделете и Вие подобни Коледни четива :)

0 коментара:

Публикуване на коментар