Ревю: Рай в Тексас -Сюзан Елизабет Филипс

Издателство : Ибис 
Поредица : Чикаго Старс 
Година на издаване: 2012г.
Брой страници: 348
Цена : 12,90лв.
Резюме: 
Първата задача на Грейси Сноу в работата ѝ като асистент в холивудско студио е да накара легендарния бивш футболист на "Чикаго Старс" - Боби Том Дентън, да пристигне навреме в родния си град за началото на снимките на филм, в който той изпълнява главната роля. И Грейси определено се нуждае от късмет в новото си начинание.
Една шеметна битка между половете – Красотата срещу Ума, само че в случая красавецът притежава и блестящ ум, а умницата Грейси съвсем не е толкова обикновена и невзрачна, за каквато се мисли.
Вече може да харесате страничката ми във Facebook
Многократно съм споделяла с вас ,че обожавам творчеството на С. Е. Филипс и винаги
,когато имам нужда от нещо забавно , разведряващо и романтично посягам към някоя от книгите ѝ.До сега не бях чела нищо от поредицата Чикаго Старс (знам ,че е много харесвана) и сега в унисон с горещото време реших да прочета Рай в Тексас и наистина се озовах в рая на спокойствието , романтиката и забавлението. Книгата всъщност е втора по ред от поредицата , но както знаете не пречи историите да се четат самостоятелно. И така нека идем в Тексас и да се запознаем с Грейси  Сноу и Боби Том Дентън.
Грейси е съвсем обикновено момиче ,което до скоро  е работило в дом за възрастни хора, но получава шанс да промени живота си и определено се вкопчва в тази идея.Тя е силно мотивирана да се справи с работата си и да постигне нещо в живота , иска да бъде нещо повече от обикновено и невзрачно момиче, което никои не забелязва,но когато на пътя ѝ се изпречва Боби Том нещата доста се объркват. Колкото и да не иска Грейси се влюбва в него и знае ,че нещата няма да завършат добре, но иска да изживее всеки момент с Боби Том и да се наслади максимално на малкото време , което имат.
Боби Том от своя страна е типичния женкар и мачо ,
който търси красиви и дългокраки блондинки с големи гърди - образ ,в който Грейси определено не се вписва. Контузия слага край на кариерата му и това разтърсва из основи живота на младия мъж. Той се старае винаги да се преструва пред другите , почти всичко при него е театър , но срещата му с Грейси променя мирогледа му. 
Излишно е да казвам ,че образите на героите не са кой знае колко реалистични и не бих си представила,че в действителност зрели хора ще се държат по този начин и ще попаднат в подобни ситуации, но хубавото е ,че това е измислена история с щастлив край , която цели да донесе удоволствие на читателя. Именно затова харесвам книгите на авторката , винаги са ми забавни , ситуациите с героите са комични , има достатъчно романтика ,а действието се развива динамично
Вече нямам търпение да започна и следваща книга от авторката , тъй като историите ѝ са пристрастяващи и толкова зареждащи ,че няма как да не ви се прииска да почетете  докато седите на шезлонга :)

0 коментара:

Публикуване на коментар