Топ 10 Любими мъжки персонажи

Хареса ми да си правя някакви своеобразни класации относно прочетените книги и това ,което ме е впечатлило в тях.За това днес ще ви говоря за любимите си мъжки персонажи, а вие може свободно да коментирате кои са вашите фаворити и по кой литературен герой си падате :Д
Някой от книгите са филмирани , но държа да отбележа ,че аз си падам по литературните герой , а не по тези от екрана :Д 

Започвам  от 10 към 1-ва позиция ,за да има все пак някакъв момент на изненада и някаква градация в героите.


10. Джейс Уейланд- Реликвите на смъртните -К.Клеър Трябва да си призная ,че не съм чак такава голяма фенка на Джейс.А и в много моменти поведението му ме е дразнило и не съм била много съгласна с постъпките му.(а и не си падам по руси мъже и хич не ме изкушава) Затова той заема почетното 10-то място в класацията ми.

9.Деймън - Лукс  От тази поредица съм прочела само първите две книги , но пък много харесвам Деймън.В много от ситуацийте поведението му е доста адекватно за разлика от Кейти ,която на моменти беше много лекомислена.А и Деймън е типичния мъжкар защитаващ своето момиче.Има някакъв чар на лошо момче , но и определени добродетели , които няма как да не те спечелят.



8.Линдън -Обещание -К.Хали.Не съм очаквала ,че тази книга ще ми хареса толкова ,но е факт ,че стана една от любимите ми и съответно симпатизирам много на героите.

7.Робърт Хънтър -Крис Картър.Аз съм фенка на трилърите , а авторът се оказа много добър ,съответно и героят му Робърт е страхотен. Непрестанно се сблъсква с ужасяващи и наистина брутални серийни убийци , но винаги успява да разреши загадката.Ревю за една от книгите може да прочетете Тук

6.Кам- Лондон роуд -С.Йънг.За сега съм прочела първите три книги от поредицата ,но Джо и Кам са любимата ми двойка, а Кам на моменти ме радваше , на моменти много ме изнервяше, но образът му на помагащ и разбираш приятел много му отиваше.Заобичах го и заради отношението му към Коул(по-малкия брат на Джо).А няма  как да отрека ,че в книгата беше описан като много сексапилен мъж с татуировки -как да устоя :) А ревюта на втората и третата книга от поредицата може да намерите Тук  и Тук


5.Ръш -Твърде далеч - А.Глайнс(.Ревюта на трите книги от поредицата може да прочетете Тук  Тук и Тук ) Макар Ръш да е представен като типичен мъжкар , който всяка вечер е с различно момиче в него има има и нещо много земно и обикновено(поне не е  милионер ,носещ скъпи костюми и возещ се в мастни самолети)Хареса ми отношението му към Блеър  и всевъзможните начини ,по които изразяваше любовта си.


4.Пийта  от Игрите на глада - това е любимата ми поредица и тя ме запали по нашумелите след това антиутопии,Колкото до Пийта от самото начало някак си ми допадна това момче - от него струи  доброта и винаги  се е държал толкова добре с Катнис(е почти винаги :Д ) Много се надявах тя да избере именно него  и толкова се радвах на зараждащите се любовни трепети още в първата книга.

3.Лио Валдес - познат от поредицата Героите на Олимп.След Пърси той е следващият ми любимец.Вечно готов за приключение  , със страхотно чувство за хумор и държащ изключително много на приятелите си ,той бързо влезе в сърцето ми.

2.Пърси Джаксън -истината е,че съвсем наскоро се запознах с този персонаж, четейки поредицата Героите на Олимп (ревюта на книгите може да намерите ) и веднага го харесах.Може би неговата непринуденост , чувството за хумор, смелостта и любовта ,която изпитва към Анабет са ми повлияли  да му стана такава фенка.

1.Първото място беше оспорвано , но нямаше как да не го присъдя на Хари Потър - все пак връзката ни датира от  толкова години :Д Д Изписало се е толкова много за него и съответно за поредицата ,че каквото и да ви кажа  ще е малко , но съм сигурна ,че тези които са чели книгите  напълно ще разберат защо той е на първо място , а за непрочелите ги все още - ами какво чакате ?


Това бяха моите любимци поне за сега , надявам се като прочета още доста книги в бъдеще да си набележа и нови любими герои :)



2 коментара:

  1. Това е една много любима и обичана тема за мен. :D Класацията ти е много хубава. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря много :)Усещам ,че с всяка прочетена книга броят на любимците ви рязко се увеличава :Д

      Изтриване