Ревю: Отмъщение -Лекси Блейк

Издателство :Ибис 
Поредица: Без милост
Година на издаване: 2018г
Брой страници:360
Цена:14,90лв.
Резюме:
Трета книга от поредицата ще проследи отмъщението на Дрю. Ще успее ли да отмъсти за всички несправедливости, които му причиниха?
Братята Дрю, Райли, Бран и сестра им Мия са единствените оцелели членове на семейство Лолес. Преди двайсет години родителите им са жестоко убити, а домът им – опожарен. Полицията хвърля вината за трагедията върху баща им, но и четиримата знаят, че това е дело на неговите съдружници, затова се заклеват да посветят живота си на отмъщението.
След тежко детство, прекарано по сиропиталища и приемни семейства, вече порасналите членове на фамилията Лолес са подготвили всяка стъпка от плана си за възмездие. Всеки един от братята трябва да проникне в компаниите на виновниците и да ги съсипе отвътре.
Когато Дрю Лолес открива фатален пропуск в плана си за отмъщение, той се вижда принуден да се обърне към разследващата репортерка Шелби Гейтс, с която се е зарекъл да няма нищо общо. Той ѝ предлага сделка, която ще я направи не само част от разследването, но и ще я допусне до личния му живот.
Шелби никога не е предполагала, че ще бъде поканена да разследва този случай, както и колко ще е очарована от Дрю. Всеки ден, който прекарват заедно, ги сближава все повече. От улиците на Далас до високотехнологичния бизнес в Остин, Дрю и Шелби играят игра, започнала преди двайсет години. Игра, която или ще спечелят, или ще умрат…
Ревю на първите две книги от трилогията : Без милост  , Разплата

Очаквах с нетърпение появата на тази книга и възможността да разкрия всички тайни и мистерии около семейство Лолес. Тук ставаме свидетели на историята на Дрю
Лолес - най големия брат , който след инцидента се е амбицирал да отмъсти за стореното , да открие братята си и сестра си и винаги да се грижи за тях и да ги защитава. И 20 години по-късно това все още  са основните му цели в живота. Интересно е че при него няма грам егоизъм , през цялото време  той мисли единствено за близките си , а себе си оставя на заден план.Това е и причината до сега да не е имал сериозна връзка с жена и дори да не знае как да общува и показва чувствата си на дадена жена.И тук се намесва красивата червенокоска Шелби, която е разследващ журналист и ,която моментално успява да влезе под кожата на Дрю.
Запознаваме се с нея още в предишната книга , тъй като тя е близка приятелка на Карли , а и от доста време разследва смъртта на Бенедикт и Айрин Лолес. Самата Шелби също е доста привлечена от Дрю , макар да не иска да си го признае , но също така иска да разплете до край историята и да напише книга описваща цялата история на семейство Лолес. Първоначално всичко между тях започва като сделка с ясно установени правила и подписан договор. Но заживявайки заедно Дрю и Шелби се оказват твърде привлечени един от друг и тотално забравят за всякакви сделки и споразумения по между си . Останалите членове на семейството ясно виждат колко щастлива е новата двойка  и искрено се молят Дрю да не направи нещо глупаво и да не съсипе всичко. И до тук ще спра да говоря за отношенията между двамата главни герои ,тъй като ще разкрия твърде много.
Няма как да не спомена и появата на Франсин Уелс .....Ако сте чели "Разплата " предполагам знаете за какво става въпрос , а ако не сте я чели ... върнете се и прочетете първите две книги преди да пристъпите към това ревю. Лично аз не мога да повярвам ,че може да има такава жена като нея .... просто не го проумявам .
Като оставим това на страна в "Отмъщение " всяка следваща страница ни въвлича в нова тайна , нови доказателства  и нови заподозрени. Всеки едни от героите е поставен под съмнение и никой не е напълно невинен , всеки има грехове от миналото , които трябва да изкупи.
Определено имах нужда да прочета тази книга и историята да има завършеност ,всички тайни да излязат на яве и героите да започнат да водят напълно нормален живот без над тях на тегнат сенки от миналото.Много харесах всеки един от братята Лолес както и сестра им Мия., дори Хач ми стана симпатичен и може би тайничко ми се иска да има поне още една книга разкриваща живота им като съпрузи ,бащи и майки , но авторката е оставила това на читателското въображение.
Силно препоръчвам поредицата не само на любителите на красиви любовни и романтични истории , но и на читателите търсещи нещо по-динамично ,напрегнато и дори изпълнено с малко екшън.

Искрено благодаря на издателство Ибис ,че ми дадоха възможност да се насладя на тази хубава история :)

1 коментар: