Ревю: Момчетата Винсънт -Аби Глайнс

Брой страници : 260 
Книгата не е издадена у нас , но имаме възможност да я прочетем благодарение на The diary of a book junkie , които са ни подготвили много интересни четива за лято 2017 :)

Резюме:
На Аштън започва да и омръзва да бъде добра ,да впечатлява родителите си и да си играе на перфектното гадже на Сойър Винсънт . Сойър е идеален, истински чаровен принц ,но когато напуска града за лятото ,братовчед му Бо е този , който хваща окото на Аштън.Бо е най-секси момчето,което някога е виждала, и макар да е опасен , Аштън е привлечена от него.
Бо обича братовчед си като роден брат ,затова последното ,което иска е да флиртува с момичето на Сойър. Аштън е забранена зона  и затова се опитва да стои настрана ,макар да е влюбен в нея цял живот. Бо знае, че трябва да откаже на Аштън, когато пожелава  да възстановят приятелството си от детството, дкато Сойър го няма.
Аштън и Бо не искат да наранят Сойър,но колкото повече се опитват да стоят далеч един от друг ,толкова по-силно става привличането.  И започва  да става невъзможно да устоят...
 
 
Чела съм три книги от авторката ,  които бяха издадени у нас и тъй като ми допадна стила и реших , че и тази ще ми хареса и не съм сбъркала.Книгата е типичното лятно четиво -неангажиращо , леко наивно на  моменти , но пък много сладко и романтично.Чете  сe страшно бързо и увлича и докато се усети човек книгата  вече е свършила.Главните ни действащи лица са Аштън и Бо както и Сойър и Лана...
 
Аштън  - както сте разбрали от анотацията тя е смятана за перфектното момиче на още по-перфектното момче -Сойър. Аштън е дъщеря на проповедник и като такава от нея се изисква да спазва благоприличие и винаги да се държи добре с хората и тя наистина го прави , но вътрешно усеща ,че иска да излезе от наложената рамка и да прави каквото на нея и се иска , а не каквото хората очакват.Според мен беше малко пресилено това ,че тя се  мисли едва ли не за лошото момиче  само защото иска да се държи грубо с някого или просто харесва секси момче като Бо. Но все пак колкото и примерна да е Аштън , тя не може да устои на чара на Б. Винсънт. Макар да се познават от деца , те са прекъснали отношенията си и дистанцията на времето ги е отчуждила , но са необходими само няколко дни ,за да бъде възстановен пламъка.

Бо - той е така нареченото градско лошо  момче. Може би славата му се държи на родителите му или на факта ,че той не се преструва и не следва общоприетите привички, но предполагам вече Ви е ясно ,че по никакъв начин не е лош , освен разбира се по онзи секси начин , който жените харесват. Той е момчето , което винаги е разбирало истински Аш и е било до нея в детските лудории , той е най-добрия и приятел ,той е всичко ,което тя иска. И тук идва драмата , тъй като Сойър и Бо са братовчеди и най-добри приятели , те са като братя и заставането на едно момиче между тях определено не се отразява добре на отношенията им. Образа на Сойър също е доста идеализиран сякаш той е съвършен и безгрешен , но като всеки човек и той си има недостатъци и кусури.В един момент всеки от тях се оказва наранен , нуждаещ се от време  да осмисли действията и бъдещето си. Героите ми станаха симпатични още от първите страници , а историята остави приятно усещане в мен.
 Трябва да споделя също така ,че оригиналната  корица хич не ми допадна и не ми се връзва много с историята  докато снимките и илюстрациите на the diary of a book junkie бяха многократно по - красиви и подходящи за историята , а това определено допринася за приятното четене.
Както сами ще се сетите финалът беше красив, макар и предвидим. В последно време може би съм станала по романтична , тъй като намирам такъв тип четива за очарователни. Преди няколко години може би нямаше да посегна към такава книга , но сега откривам красотата на любовните и еротични романи и им се наслаждавам. В тази връзка книгата е много подходяща за любителите на този жанр:)

0 коментара:

Публикуване на коментар