Ревю: Шефът - Ви Кийланд

Може да прочетете тази книга на български език благодарение на the diary of a book junkie и страхотните преводачи ,който работят по няколко книги , правят го напълно безвъзмездно и професионално.Много съм щастлива ,че все още се намират такива хора , готови да запълват свободното си време с нещо подобно , доставящо удоволствие на другите. Мога само да изкажа адмирациите си към техните усилия и труд .
Резюме :

"Не се фокусирай върху това , което чоже да бъде.Фокусирай се върху това , което е."

Може би гледайки клипчето ,ще решите че става дума за нещо от типа на 50 нюанса .... ,но всъщност книгата се оказа много по приятна ,добре написана и с доста по смислен сюжет.Главните ни герои са Рийз и Чейс ,които се срещат случайно , а след
известно време влизат в ролята на шеф и подчинена.Може би това ще ви се стори някак банално , но в същото време е и достатъчно вълнуващо и има тръпка .
Рийз - в последните  години от живота си тя все попада на неправилните мъже и не може да изгради стабилна и дългогодишна връзка , а след едно парти и доста ментови мартините тя преспива с шефа си , който е истински задник. До известна степен това повлиява при вземането на решението й да напусне и да намери нова работа. А тази нова работа върви в комплект със супер секси шеф.
Чейс е типичният богат, красив и изкусителен мъж ,който управлява собствена супер успешна компания.Още щом вижда Рийз е силно привлечен от нея , но нещата се развиват в последствие.Също като нея и той носи белезите си от миналото и внезапната смърт на годеницата му.Това е породило  у него страх ,че не би могъл да предпази човека до себе си , прави го несигурен и му пречи да живее пълноценно живота си.
Определено историята си има своите клиширани моменти , но цялостното ми мнение за книгата е напълно положително.Не се набляга толкова на секс сцените или на непреодолимото желание на героите да правят секс , а по скоро се разгръщат образите им. Има и  доста голяма доза чувство за хумор в историята , а това прави четенето още по-приятно. 
Трябва да спомена и факта ,че преводът е много добър - няма неясни и странно преведени думи , нито дори правописни  и пунктуационни грешки.Стилът на авторката е много лек и приятен , лесен за четене и възприемане .Харесах много героите като се започне от начина на запознанство , страстните моменти в офиса и се стигне до епилога в ресторанта. 
Определено препоръчвам книгата на всеки любител на хубави любовни истории подправени с  известна доза еротика и забавни моменти.

0 коментара:

Публикуване на коментар