Ревю: Преди Ашлин -Аурора Роуз Рейнолдс

Успях да прочета тази книга благодарение на неуморня труд на the diary of a book junkie
Година на издаване: 2016 г
Брой страници: 328
Резюме:
Дилън Кек знае , че Ашлин Мейсън е пияна , когато й предлага да се оженят.Знае  ,че трябва да я заведе обратно в хотела и да я сложи в леглото.Вместо това той прави това , за което е мечтал от момента ,в който се срещат –прави я своя.
Да се събуди омъжена във Вегас не е нещо , което Ашлин Мейсън някога си е помисляла, че ще й се случи.Смята предложението на Дилън –шефът , когото смята за пълен задник –да станат женени за обсурдно.Но всеки път щом я докосне ,тя се гби в прегръдките му и не може да не се замисли дали наистина не са родени един за друг.
Но никои не се радва за Дилън и Ашлин и тяхната заражзаща се любов и ще направи всичко по силите си ,за да  ги раздели.Дори ,ако това означава убийство.

Това е една от онези сладки книги  които са в състояние да оправят настроението ти , да те заредят с положителни емоции и да те накарат да се усмихнеш . В случая тази книга дори ме караше да се смея с глас.Историята определено е свежа и поднесена по много забавен начин. Няма излишни драматични моменти или твърде сантимнтални и сълзливи истории. Еротичните моменти също не са твърде натрапчиви . Всичко в книгата е добре премерено и балансирано , за да достави истинско удоволствие на читателя.
Ашлин – тя е леко „луда “ на моменти по онзи забавен начин присъщ само за една жена .Наложила си е убеждението ,че не харесва шефа си , дори го мрази и едва го понася, но оказвайки се омъжена за него тя преосмисля чувствата си и нещата се оказват доста различни.Много ми хареса идеята на авторката героите да  се съберат точно по такъв начин –след една щура нощ да се окажат женени във Вегас (явно имам слабост към Вегас).Шокът , който изживява Ашлин не  е никак малък – да се събудиш до шефа си , който изведнъж  се оказва и твой съпруг.Докато двамата се опознават следват много забавни и комични ситуации ,които в крайна сметка ще ги накарат да осъзнаят ,че се обичат .

Дилън  е загадъчния , красив и богат мъж , който може да завърти главата на всяка жена .Но той естествено иска само една – съпругата си.Около него има известна доза мистерия и тайни от миналото , които изплуват в даден момент ,за да объркат отношенията между него и Ашлин. Имаше и няколко направо плашещи моменти ,които към края сякаш бяха леко претупани , но все пак това не разваля цялостното ми положително отношение към книгата.
Няма как да не спомена и цялата "луда" фамилия на Ашлин с хилядите ѝ братовчеди и братовчедки ,които непрекъснато изникваха от някъде и правеха нещата още по забавни.
Ако се нуждаете от нещо леко и разпускащо след тежък работен ден например то тази книга определено ще ви подейства добре .
Единственото , което не ми хареса е фактът , че е преведена само тази трета част , а първите две не са , тъй като съм сигурна ,че те също щяха да са доста интересни , но въпреки това благодаря на екипа на the diary of a book junkie за положения труд и всеотдайност.

3 коментара:

 1. Благодарим много за хубавите думи <3 Книгата я избрахме на случаен принцип, което обикновено не правим, но определено нямаме търпение за историята на Сейдж и Ким <3

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. И аз Ви благодаря ,че успявате да зарадвате толкова много читатели като мен, които с удоволствие следят превежданите от вас книги :)))

   Изтриване
 2. Здравейте,

  Как мога да покуча книгата?

  Благодаря предварително

  ОтговорИзтриване