September Wrap up& October TBR

Здравейте , 
есента настъпи с пълна сила и температурите навън са добро доказателство за това. Доста често свързваме дъждовните есенни дни с четенето на любима книжка на топло под одеялото и с чаша горещ шоколад в ръка , но за съжаление действителността е друга.  Всъщност трябва да ходим на работа/училище ,да мръзнем навън и да се крием от дъжда.  И все пак вечер,  в края на деня остава време и за четене. Този месец за съжаление за мен е истински провал, тъй като прочетох едва три книги. Не знам какво точно се случи ,но на моменти нямах и желание за четене. Но нека поговорим за самите книги:


1.Може ли да се срещнем отново? - А. Морган
Много приятна ,лятна и разтоварваща книга.Общо взето през топлите месеци прочетох доста подобни любовни  романи и странното е ,че не ми омръзнаха , а напротив, във всеки от тях откривам по нещо интересно и вълнуващо и ги чета с огромно желание. Историята на Бри и Никсън не прави изключение и се забавлявах много с нелепите ситуации, в които  изпадаха. Определено книгата ме спечели .

2.Летни дни и Летни нощи -под редакцията на С. Пъркинс 
Бях започнала книгата още през август и ми отне доста време да я прочета.Поне на този етап установих ,че разказите не са моето четиво и с някои от тях даже се поизмъчих , но имаше и добри попадения.Разбира се както подсказва и името , те са наситени с доста лятно настроение и любовни трепети и биха се харесали на доста
хора.

3.Бьорнстад -Ф.Бакман
Безспорно моят фаворит за този месец , а може би и за  годината. Сигурно вече съм станала досадна с това ,че говоря непрекъснато за любовта си към Ф.Бакман като автор и как харесвам всичко , което пише , но просто си е така . Не мога да си "кривя душата" за мен човекът пише уникално . Бьорнстад на няколко пъти почти ме разплака и промени представата ми за отборната игра и хокеят като спорт.


 Е това е  скромната ми равносметка за месец Септември и се надявам Октомври да е по-успешен.В момента съм подхванала Хулиган 57 на П. Дъглас , а днес започнах и Гондолата на времето на Е. Фьолер - май само аз все още не съм чела тази книга. Още ми е рано да си правя планове за други книги ,но искам да разнообразя малко стила и да прочета някое добро фентъзи или криминален роман, но ще видим.

Пожелавам Ви настоящия месец да е много успешен за Вас и да Ви носи много радост 

0 коментара:

Публикуване на коментар